Samenvatting

1. San Francisco
2. New York
3. Las Vegas
4. Los Angeles

-       Mooiste herinnering: De hikes opzich. Dat we het zo leuk vonden hadden we niet verwacht.

-       Leukste activiteit: Alles was leuk, maar toch sprongen de paardrijtocht en helikopter vlucht erboven uit. Het bezoek aan Alcatraz was zeer indrukwekkend.

-       Minst leuke: De kou in Yosemite s’nachts en Sneeuw in Bryce Canyon

-       Leukste rit: Van San Francisco naar Yosemite park, ook vanwege de veranderingen van landschap en ineens sneeuw (ondangs de kou was dat namelijk wel erg mooi).

-       Saaiste rit: Van Zion naar Monument Vally, en Monument vally naar Grand Canyon.

-       Wat we absoluut niet gaan missen:
Het eten, heel veel suiker of juist zout. Niet kunnen drinken uit de kraan. Wc papier (echt overal van dat dunne kleef papier), overal de Tax nog even bovenop, bij alles wat je koopt.
-        Wat we wil zullen missen: overal seatcovers voor de wc’s zelfs openbaren wc’s, overal genoeg wc papier (helaas dat dunne) en overal zeep om je handen te wassen en papier om te drogen of blowers om je handen te drogen. En Daniel de autos…en Taco Bell en de Chocolade Milkshakes van de Mc Donalds

Wat vonden we van de hotels:

Z HOTEL NEW YORK, NEW YORK
 - net hotel, nette badkamer ontbijt was inclusief.
Service was slecht werden niet goed geïnformeerd en personeel had er niet echt zin in. ( op 1 persoon na die ons wel veel vertelde en informatie gaf. Zei gaf ook aan dat ze hier zo van baalt de het personeel zo gemakzuchtig is).

EXECUTIVE HOTEL VINTAGE COURT, SAN FRANCISCO
- oud hotel, wel netjes vriendelijke personeel leuke locatie midden in het centrum van San Francisco, geen ontbijt.

CURRY VILLAGE, YOSEMITE NATIONAL PARK
-koud en duur voor wat je krijgt, we hadden een onverwarmde tent voor een upgrade vroegen ze 80 dollar per nacht, dus als optie slaapzak gehuurd voor 10 dollar per persoon per nacht, geen ontbijt, had wel z’n charme, jammer dat het weer tegenzat met de koud. (onverwarmd was wel onze eigen keus, omdat het er normaal veel warmer is in mei)

COMFORT INN & SUITES SEQUOIA KINGS CANYON, THREE RIVERS
- Heerlijk geslapen, goed hotel, netjes luxe en inclusief ontbijt, ook koffie en thee kon gepakt worden zonder extra kosten

FURNACE CREEK RANCH, DEATH VALLEY
- goed hotel, zwembad erbij, geen ontbijt, helaas vanwege de locatie word je verplicht duur te eten want er is niks in de weide omgeving.

LUXOR RESORT & CASINO, LAS VEGAS
- goed hotel, netjes, heeft wel onderhoud nodig en erg massaal. Wij als Europeanen werden niet erg welkom gegeten, voor iedereen Gifts behalve voor Europeanen (waarschijnlijk vanwege dat je dan vast zit aan kredieten, en ze dat bij Europeanen niet kunnen doen, maar je werd wel gek van het gevraag). Geen ontbijt, zwembad aanwezig maar voor schaduw moest er betaald worden, niet erg vriendelijk en gewoon te massaal.

PIONEER LODGE, SPRINGDALE
- Slechte bedden liepen naar achter, vrij oud, wel schoon. Viel een beetje tegen, klein zwembad erbij ( niet gebruikt vanwege het weer) en mogelijkheid tot wassen, alleen droger werkte voor geen meter, erg jammer. Geen ontbijt.

KAYENTA MONUMENT VALLEY INN, KAYENTA
- Nette kamer, goed hotel, geen ontbijt

BRIGHT ANGEL LODGE & CABINS, GRAND CANYON
- Leuke locatie vlakbij de rand van de Grand canyon, privé huisje erg leuk, geen herrie van anderen ideaal, erg netjes. koffie en thee op de kamer. Geen ontbijt.

BEST WESTERN PLUS KINGS INN & SUITES KINGMAN, KINGMAN
- goed hotel, netjes en een bankje met tafel en stoel, lekker om even anders te zitten. Zwembad met hottub, erg lekker, inclusief ontbijt

INN AT VENICE BEACH, VENICE BEACH
- Goed hotel, leuke locatie, dichtbij het strand van Venice Beach, inclusief ontbijt. Je kon ontbijten op een binnen plaatje, erg leuk.

Conclusie:
- Daniel vond COMFORT INN & SUITES SEQUOIA KINGS CANYON, THREE RIVERS
 en BEST WESTERN PLUS KINGS INN & SUITES KINGMAN, KINGMAN het beste.
- Crystel vond BRIGHT ANGEL LODGE & CABINS, GRAND CANYON en COMFORT INN & SUITES SEQUOIA KINGS CANYON, THREE RIVERS (maar de hottub van het hotel in Kingman was echt relaxt).